Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Dancing with the Stars αλλάζει ημέρα προβολής και από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

«Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, είναι πολύ ωραίο νομίζω να κάνουμε γιορτές με τον κόσμο. Η αλλαγή της ημέρας είναι πολύ πιο βολική γιατί δεν έχουν τα παιδιά σχολείο την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή γυρνάω πολύ αργά και ξυπνάω πολύ νωρίς για να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολείο» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. «Δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται. Δεν έχουν δόση αλήθειας αυτά που γράφονται για κόντρα λόγω χορηγού.

Πριν μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον, ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!