Η Βίκυ Λέανδρος το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι ενώ ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας της όσο και για νίκη της στη Eurovision, με το θρυλικό «Après toi».

Για την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι

«Δεν μου ήταν δύσκολο. Ήταν μωρά, πώς να μην τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια; Ήταν αναγκαίο για εμένα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω επιτυχία μετά από 10 χρόνια. Όλοι πήραν ένα δικό τους δρόμο. Η Σάντρα πήρε καλλιτεχνικό δρόμο, η μικρή μου κόρη. Έχουμε στενή σχέση με όλους και αυτό ήταν σημαντικό για εμένα».

Η έκπληξη από την Έλενα Παπαρίζου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP.Ο πατέρας μου έφτιαχνε κασέτες με τη Βίκυ Λέανδρος και ακούγαμε. Πάντα μας δημιουργούσε μια μεγαλύτερη νοσταλγία για την πατρίδα μας. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι» είπε η Έλενα Παπαρίζου και θυμήθηκε και τη συνάντηση επί σκηνής με τη Βίκυ Λέανδρος.

«Ανταμώσαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Θυμάμαι ότι έφτασα με πολύ άγχος στον χώρο και ξαφνικά δεν εμφανίζονται ποτέ τα ρούχα μου, χάθηκαν με ένα ταξί. Δεν είχα τι να φορέσω, βρέθηκε μια λύση, αλλά ανέβηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Κατέβηκα από τη σκηνή και έκλαιγα γιατί δεν πίστευα ότι έχω τραγουδήσει μαζί της. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Είναι ευγενική, δοτική και έχει ζεστασιά στην ψυχή της».

 

Η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε και στη στάση που κράτησε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα λέγοντας ότι «την εποχή της μεγάλης κρίσης είχα θυμώσει πολύ με αυτά που έλεγαν και έγραφαν, γιατί ήταν λάθος. Έγραψα μια ολόκληρη σελίδα στην Bild για την ιστορία της χώρας μας. Μετά ήρθαν όλες οι εφημερίδες στη Γερμανία, αλλά και από άλλες χώρες και μου ζήτησαν να μιλήσω. Έλεγαν πράγματα που δεν είναι σωστά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού