Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της, στο διαζύγιό της και τη φιλία της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί. Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης. Για να διευρύνω τους ορίζοντές μου αποφάσισα να πάω στη σχολή. Δεν φανταζόμουνα στα πιο τρελά μου όνειρα τη συνέχεια», εξομολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Κάποια στιγμή, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στον καλό της φίλο και επί χρόνια συγκάτοικό της Χρήστο Παναγιώτη.

«Δεν είναι απλός ένας φίλος. Είναι οικογένειά μου. Ζούμε μαζί μετά το σεισμό του 99 που γκρεμίστηκαν τα σπίτια μας. Είναι μια ανισόρροπη σχέση βασισμένη στην βαθιά αληθινή αγάπη, γι΄αυτό τον λόγο κράτησε και θα κρατήσει δια βίου. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που με προετοίμασε για να δώσω στην σχολή, είναι σαν μέντοράς μου. Κουβεντιάζουμε για τη δουλειά αλλά δε συμβουλευόμαστε… Στην καθημερινότητά μας είναι μια σχέση πολύ αστεία γιατί δεν επικοινωνούμε, είμαστε στο σπίτι και δε ξέρω αν είναι εκεί, μπορεί να είναι εκεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να στέλνουμε μηνύματα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

O Χρήστος Χατζηπαναγιώης από τη δική του πλευρά είπε: «Είναι μια θυελλώδης γυναίκα η Βίκυ και θυελλώδης είναι και η σχέση μας. Χαίρομαι που η ζωή μου έστειλε την Βίκυ δίπλα μου και μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Η σχέση της Βίκυς με τον κόσμο είναι μαγική, αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η ανοιχτότητά της… Η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο που είναι αδύνατον να την αγνοήσεις…».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!