Στα αρνητικά σχόλια που έκανε  follower της στο Instagram για το σποτ με τη μάσκα και την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς» απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της το βίντεο που δείχνει πώς να φτιάξεις μόνο σου μια μάσκα στο σπίτι και μια follower της σχολίασε: «Πόσες άλλες μαλ@@@ές θα σκαρφιστείτε αναρωτιέμαι…».

Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί είστε τόσο αγενής;».

Ωστόσο, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί καθώς η follower απάντησε ξανά: «Καλά κάνετε..η καθεμία μας θα μείνει με την απορία της… για να μην απαντάω τα ίδια δυο φορές, θα το πω μια…αυτό που σας έδειξε ,προϋπήρχε step by step χρόνια τώρα στο ιντερνετ…υπήρχε κ όλες τις προηγούμενες μέρες του lockdown ,καμία σας δε σκέφτηκε να μπει, να δει κ να φτιάξει; Σήμερα ανακαλύψατε την Αμερική για να γίνω πιο σαφής ,δεν αντιτίθεμαι στην δημιουργία οποιασδήποτε μάσκας με οποιοδήποτε υλικό ούτε στην συγκεκριμένη ηθοποιό. αντιτίθεμαι στην αλόγιστη χρήση, στην λανθασμένη χρήση, στην υπερβολική χρήση καθώς κ στα σχόλια τύπου “είσαι θεάρα”,”είσαι είδωλο”,”προσκυνώ” κ.τ.λ. Αλήθεια, αν θεωρείτε ότι το να προσκυνήσετε εντός κ εκτός εισαγωγικών μια ηθοποιό που επιλέχτηκε για να δείξει πώς διπλώνουμε ένα ύφασμα(μη αποστειρωμένο άρα μη ασπίδα προστασίας κατ’εμε) σας κάνει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ή follower πλανάστε πλάνη οικτρά. Αυτά πιστεύω χωρίς να έχω σκοπό να αλλάξω σκοπιά ούτε να αναθεωρήσω το σχόλιο μου μήτε να προσδοκώ την δική σας».

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να απαντήσει ξανά: «Είναι φανερό από την στειρότητα των απόψεων σας οτι δεν πρόκειται να αλλάξετε σκοπιά ούτε να αναθεωρήσετε κάποιο σχόλιό σας αλλά αφού δεν προσδοκάτε κάτι και είστε από ότι μας δώσατε να καταλάβουμε μια πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα γιατί είστε εδώ και σχολιάζετε; Περνάμε δύσκολα όλοι βρείτε τρόπο να να ηρεμήσετε την ψυχή σας!», ενώ στο τέλος έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση κλείνοντας τη συζήτηση: «Μάλλον το ένστικτο της αυτοάμυνας λειτούργησε στην δική σας επιθετικότητα.. φυσικά υπάρχουν δεκάδες sites που δείχνουν πως φτιάχνεις μια μάσκα όμως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ( παππούδες στα χωριά, φτωχές οικογένειες που δεν έχουν υπολογιστή ) προσβασιμότητα στο διαδίκτυο ..μια τηλεοπτική διαφήμιση λοιπόν έχει σαν στόχο να ενημερώσει πιο εύκολα το ευρύ κοινό….που είναι το κακό; Πάλι δεν θελήσατε να καταλάβατε ότι δεν ενοχλήθηκα από την διαφορετικότητα των απόψεων μας αλλά από τον τρόπο σας .. ο λόγος που δεν σας διέγραψα είναι γιατί δεν είμαι αγενής».

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!