Συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, του συζύγου της Βικτώριας Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Στο εδώλιο βρίσκονται οι δύο άντρες βουλγαρικής καταγωγής που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Ο ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη καθώς ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον 46χρονο επιχειρηματία, ενώ ο δεύτερος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για απλή συνέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Βρυώνη στο «Mega Καλημέρα», σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια οι συνήγοροι υπεράσπισης αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία.

Αίτημα στην Interpol, στην ελληνική αστυνομία αλλά και στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ζητήσει να υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης της συζύγου του επιχειρηματία αναφορικά τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ενός 33χρονου στη Βουλγαρία.

Ο συνήγορος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης εκτιμά πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!