Συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Στο απόσπασμα, η Βίκυ Καγιά μίλα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στο GNTM.

«Εγώ δεν είμαι εκεί. Αν ήταν έτσι, φαντάζομαι ότι θα σου έδιναν και τον τίτλο διευθύντρια πρότζεκτ. Αυτά είναι ξένα φορμάτ, δεν τα φτιάχνω εγώ. Φυσικά και προτείνω, φυσικά και με ρωτάνε, γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά το έχω κερδίσει αυτό. Την τελική απόφαση δεν την παίρνω εγώ. Ξέρεις ότι το Star δεν λειτουργεί έτσι, υπάρχουν ιεραρχίες. Δεν πατάει ο ένας πάνω στο άλλο.

Πρόπερσι έκανα ένα βήμα πίσω και σταμάτησα από το GNTM για προσωπικούς λόγους. Έφυγα και συνέχισαν μόνοι τους, ανενόχλητοι. Δεν άφησα ούτε ένα υπονοούμενο ότι κάτι με ενόχλησε. Με άκουσες ποτέ να μιλήσω για κανέναν; Με άκουσες να μην στηρίζω το πρότζεκτ; Ακόμα και όταν δεν ήμουν σε αυτό.

Πως προκύπτει ότι επιστρέφω και τους διώχνω; Λίγες φορές έχω επιμείνει να πάρω κάποιον και όσες φορές το έκανα τους βγήκε τέλεια. Δεν γίνεται να είμαι πάνω από το πρόγραμμα, την διευθύντρια και τον πρόεδρο», είπε χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε ένα άλλο σχόλιο περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Ρωτήστε ακριβώς τι εννοούσε εκείνον που το είπε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει. Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν».