Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «OK!». Η fashion expert και παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά, το GNTM, αλλά και το unfollow που της έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Instagram.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά όταν ρωτήθηκε για την μητρότητα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον άντρα της: «Αυτό είναι το ωραίο με τη σχέση μας. Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, είμαστε δυο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, χωρίς όμως ανταγωνισμό αλλά με σεβασμό. Και αγάπη. Για αυτό πάντα βρίσκουμε την άκρη».

Σχετικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ξεχώρισε φέτος, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία. Είναι αστείο ότι την έδιωξα από τις οντισιόν. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και στο Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος».

Όσον αφορά το unfollow από τη Σοφία Χατζηπαντελή μετά το τελευταίο γύρισμα, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα».