Βίντεο: H Angelina Jolie παραδέχεται πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική

Βίντεο: H Angelina Jolie παραδέχεται πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική

Το ενδεχόμενο να ακολουθήσει στο μέλλον μια καριέρα στην πολιτική αποκάλυψε η Angelina Jolie σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today του BBC Radio 4.

Όπως αναφέρει το CNN, η διάσημη ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενασχόλησής της με την πολιτική, απάντησε αρχικά πως δεν ξέρει, αλλά στην πορεία είπε πως αν την ρωτούσε κάποιος κάτι τέτοιο πριν από 20 χρόνια θα το απέκλειε, αλλά πρόσθεσε πως επίσης θεωρούσε πως δεν είχε και τίποτα να κρύψει και πλέον «είναι ανοικτή» σε όλα τα σενάρια.Παράλληλα τόνισε πως θα πάει όπου την έχει ανάγκη ο κόσμος και πως έχει αποδείξει πως μπορεί να αντέξει πολλά και πως αυτό είναι καλό.

Επίσης είπε πως διατηρεί μια θέση που της επιτρέπει να κάνει πολλά και να προσφέρει βοήθεια, χωρίς να χρειάζεται να έχει η ίδια έναν τίτλο ή να ασχολείται με την πολιτική και πως προσωρινά σκοπεύει να αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν θα έβαζε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020 με αντίπαλο τον Donald Trump, η Jolie απλά απάντησε «Ευχαριστώ».Scroll To Top