Βίντεο: H στιγμή που o Μιχάλης Ζαμπίδης πιάνει τους επίδοξους διαρρήκτες έξω από το σπίτι του

Βίντεο: H στιγμή που o Μιχάλης Ζαμπίδης πιάνει τους επίδοξους διαρρήκτες έξω από το σπίτι του

«Άτυχοι» στάθηκαν πριν από λίγες ημέρες, νεαροί επίδοξοι ληστές όταν, προσπαθώντας να εισβάλουν σε ένα σπίτι, είδαν μπροστά τους τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Συγκεκριμένα όταν έφτασε στο σπίτι του την περασμένη Κυριακή, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είδε έναν νεαρό να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day», το βίντεο που τράβηξε η σύντροφός του, τη στιγμή που οι επίδοξοι διαρρήκτες πήδαγαν έξω από το σπίτι του.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing.

Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω. Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις; Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Εκεί λέει εντάξει εντάξει. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία» σχολίασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top