Βίντεο: Η 12χρονη Meghan Markle διαμαρτύρεται για σεξιστική διαφήμιση..!

Βίντεο: Η 12χρονη Meghan Markle διαμαρτύρεται για σεξιστική διαφήμιση..!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο με τη Meghan Markle από τότε που ήταν μόλις 12 χρονών. «Γεια σας, είμαι η Meghan Markle και είμαι 12 χρόνων.

«Είμαι εδώ για να πω ότι οι διαφημίσεις μας λένε πράγματα που συνήθως ούτε που παρατηρούμε. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις απορρυπαντικών», λέει η 12χρονη τότε Markle, εστιάζοντας την πολεμική της εναντίον ενός συγκεκριμένου καθαριστικού που στα διαφημιστικά του απεικόνιζε μόνο γυναίκες να πλένουν τα πιάτα.

Ως μαθήτρια είχε γράψει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη βιομηχανία καθαριστών, προς τη Hilary Clinton, αλλά και προς νομικούς συμβούλους, ζητώντας τους να αλλάξουν το περιεχόμενο της σεξιστικής διαφήμισης και τα όσα προσβλητικά ακούγονταν για το γυναικείο φύλο, υπονοώντας ότι οι γυναίκες ανήκουν αποκλειστικά στην κουζίνα τους.Λίγες εβδομάδες μετά η διαμαρτυρία της Markle εισακούστηκε και η εταιρεία τροποποίησε τα όσα ακούγονταν στη σχετική διαφήμιση.

«Αν κάτι σας ενοχλεί σε όσα βλέπετε στην τηλεόραση, μην το αφήνετε να περάσει έτσι. Γράψτε τους, διαμαρτυρηθείτε, κάντε το θέμα», ακούγεται να λέει ο ανήλικος εαυτός της σημερινής Δούκισσας του Sussex.

Scroll To Top