Σε μια συνέντευξη-κόλαφος για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

 Η Δούκισσα του Sussex παραδέχθηκε στην Oprah Winfrey ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Archie Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει έγχρωμος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Sussexes ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

Σύμφωνα με την Meghan Markle, αυτό ήταν το σημείο «μηδέν» στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της που την έκανε να καταρρεύσει ψυχολογικά και να θέλει να αυτοκτονήσει. Είχαν ήδη προηγηθεί τα κακόβουλα σχόλια των βρετανικών ταμπλόιντ και η άρνηση των ανθρώπων του παλατιού να τα διαψεύσουν ή έστω να την στηρίξουν. Αυτό οδήγησε στην κατάρρευσή της.

«Ντρεπόμουν να το πω εκείνη τη στιγμή και να το παραδεχτώ στον Harry. Αλλά ήξερα ότι αν δεν το έλεγα – τότε θα το έκανα», είπε. «Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή» και συνέχισε: «Αυτό ήταν σαφές και πραγματικό και τρομακτικό και συνεχής σκέψη.»

Ο Harry απεγνωσμένα αναζήτησε λύσεις, αλλά του αρνήθηκαν να δει ακόμα και κάποιον ειδικό ψυχολόγο για να την βοηθήσει, καθώς όπως του είπαν δεν ήταν εργαζόμενη του παλατιού, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας. Από εκεί και πέρα, ο Harry παίρνει την απόφαση να φύγουν, ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος αρνείται να του σηκώσει το τηλέφωνο και οι σχέσεις τους φθάνουν στο ναδίρ.

Η αποκάλυψη για το θέμα του μωρού έχει ήδη προκαλέσει σάλο, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Βρετανία καθώς ανοίγει ζητήματα ρατσισμού από πλευρά του Παλατιού και μάλιστα στην εποχή του «black lives matters».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!