Βόμβα: Η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώνει την αποχώρησή της από τον Alpha;

Βόμβα: Η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώνει την αποχώρησή της από τον Alpha;

 

Κυριακάτικη εφημερίδα που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες, αποκαλύπτει ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», την Κυριακή θα βγάλει ανακοίνωση η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και οι φήμες που την ήθελαν να φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα είναι εκτός Alpha την επόμενη σεζόν.

Αυτό το γεγονός θα είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί να ανακοινώσει παρουσιαστής την αποχώρησή του από σταθμό που βρίσκεται, ενώ η εκπομπή του ακόμα προβάλλεται σε καθημερινή βάση.

Τέλος, στην εκπομπή πρόσθεσαν ότι μετά από επικοινωνία με στελέχη του Alpha, ενημερώθηκαν ότι τα στελέχη δεν γνωρίζουν ακόμα οριστικά την πρόθεση της Μενεγάκη να αποχωρήσει και ότι πρόκειται να συζητήσουν τους επόμενους μήνες τους όρους της συνεργασίας τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top