Την ανερχόμενη τραγουδίστρια Άσπα φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN.

Η τραγουδίστρια, σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, για την ξαφνική απώλεια του αδελφού της, Mad Clip αλλά και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, η Άσπα εξομολογήθηκε πως «ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Απλά, επειδή ήμουν εγώ με την μητέρα μου μόνο, έπρεπε μία από τις δύο να είναι πιο δυνατή για την άλλη ώστε να στηρίξει η μία την άλλη. Αυτό. Δυστυχώς είναι ένα γεγονός που εννοείται ότι δεν μπορεί να αλλάξει οπότε εγώ συνεχίζω και πιστεύω ότι αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου. Να συνεχίσω και να κάνω αυτό που αγαπάω. Δεν νομίζω ότι προσβάλλω κανέναν. Αυτό, να συνεχίσουμε με χαμόγελο και αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά θα ήθελε και εκείνος».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω άμα είναι πιο εύκολο λόγω του επαγγέλματος που κάνει ο αδελφός μου αλλά τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από την μουσική του. Επειδή παίζονται πάρα πολύ ακόμα τα τραγούδια του, νομίζω πως είναι ένα πλεονέκτημα που άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν. Μπορώ ακόμα να βάλω ένα τραγούδι και να ακούσω τη φωνή του ή να βάλω μια συνέντευξη και να τον δω».

 

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστηρίζαν πως έχουν χαθεί χρήματα από την περιουσία του Mad Clip η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει αυτό, δεν ξέρω γιατί γράφονται αλλά δεν είναι αλήθεια».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!