Βουτσάς -Κατσαβού: Η φωτογράφιση με τον μοναχογιό τους είκοσι ώρες μετά τη γέννησή του

Βουτσάς -Κατσαβού: Η φωτογράφιση με τον μοναχογιό τους είκοσι ώρες μετά τη γέννησή του
Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είκοσι ώρες μετά τη γέννηση του μοναχογιού τους, Φοίβου φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί του για το «Down Town» και μιλούν με συγκινητικά λόγια για το θαύμα που ζουν.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι θα γίνει πολύ ψηλό αγόρι. Έχει ήδη 52 πόντους ύψος. Δεν κλαίει, δεν γκρινιάζει, σχεδόν δεν τον ακούς. Χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκαν. Καθόμουν όλη τη νύχτα από πάνω του να σιγουρευτώ ότι αναπνέει. Αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε: «Όλη η ιστορία κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Μπήκα στο χειρουργείο, μου έκαναν επισκληρίδιο και ύστερα από λίγα λεπτά άκουσα το κλάμα του μωρού μου. Τον σήκωσε ο γιατρός μου –ο κύριος Μηνάς Ματρομηνάς- στον αέρα και μου τον έδειξε. Εκεί, κάτω από το φως του χειρουργείου, τον είδα για πρώτη φορά. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Ύστερα τον έβαλαν στην αγκαλιά μου. Μη μου ζητήσεις να σου περιγράψω με λέξεις όσα ένιωσα. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές για κάθε γυναίκα. Θυμάμαι μόνο να τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και να του λέω "Είμαι εδώ παιδάκι μου"».

Από την άλλη, ο Κώστας Βουτσάς ανέφερε: «Θα προτιμήσω να μη γίνει ηθοποιός για να μην τον συγκρίνουν μαζί μου» ενώ παρότρυνε τη σύζυγό του να αποκαλύψει τι του είπε λίγο μετά το χειρουργείο: «Μόλις βγήκα, έπιασα από το χέρι τον Κώστα και του είπα: “Σε ευχαριστώ. Μου έκανες το ομορφότερο δώρο της ζωής μου».Scroll To Top