H Βρισηίδα Ανδριώτου το βράδυ της Δευτέρας 17/10 βρέθηκε στα εγκαίνια οδοντιατρείου και έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί. Η Βρισηίδα αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για την Ιωάννα Τούνη.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor είπε αρχικά: «Ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον, χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα με τον Σπύρο, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου, σε έναν χρόνο θα έχει γίνει».

Για το αν ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!