Το βράδυ της Κυριακής στην  94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022, ο Will Smith φανερά εκνευρισμένος ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock επειδή έκανε ένα «αστείο» για την σύζυγό του .

Συγκεκριμένα όταν ο κωμικός Chris Rock σχολίασε  τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χάνει τα μαλλιά της, είπε.

«Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Demi Moore είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Τότε, ο Will Smith έξαλλος ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε στο πρόσωπο τον Chris Rock, και αφού γύρισε στην θέση του φώναξε: «Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ@@@νο στόμα σου».
Ωστόσο λίγες ώρες μετά ο Will Smith με ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον Chris Rock, ενώ καταδίκασε τη βία και χαρακτήρισε ως απαράδεκτη και αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του.

Η ανάρτηση του Will Smith

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!