Σε φορτισμένο κλίμα έγινε η πομπή που μετέφερε τη σορό της Ελισάβετ από το Παλάτι του Buckingham στο Wesminster Hall, με τις καμπάνες να ακούγονται να ηχούν πένθιμα και το πλήθος να τιμά τη βασίλισσα του.

Ο πρίγκιπας William, ο οποίος εμφανίστηκε με τη στρατιωτική στολή του και ο πρίγκιπας Harry με κοστούμι, περπάτησαν μαζί ακολουθώντας την πομπή και ξύπνησαν μνήμες από την κηδεία της πριγκίπισσας Diana.

Ήταν 1997 όταν ο κόσμος συγκλονίστηκε από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana και η εικόνα των δύο γιων της, του πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry να περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς.

Οι δύο πρίγκιπες έκαναν ακριβώς την ίδια διαδρομή με τον William να δηλώνει πριν λίγα χρόνια ότι «ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ένιωθα σαν να περπατούσε κι εκείνη δίπλα μας για να μας βοηθήσει να το διαχειριστούμε».

Η οικογένεια της βασίλισσας συγκεντρώθηκε στο Westminster Hall για να τιμήσει τη μονάρχη που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!