Όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικα δώρα με την οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton,.

Και μπορεί η βρετανική βασιλική οικογένεια να μην πέρασε μαζί τις γιορτές, όπως κάθε χρόνο, λόγω της πανδημίας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα πράγματα ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry έχουν φτιάξει.

Αυτό, αποκάλυψε, η ειδικός στα βασιλικά θέματα, Katie Nicholl, στο Entertainment Tonight, λέγοντας πως οι δυο τους μιλούν συχνά με βίντεοκληση και ο «πάγος» ανάμεσα τους έσπασε κατά τη διάρκεια των γιορτών.

«Υπήρξαν τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι Sussexes έστειλαν δώρα στο Cambridges και αντιστρόφως. Ήταν μια ευκαιρία σε μια κατά τα άλλα πολυάσχολη και χαοτική χρονιά και για τα δύο οικογένειες να έρθουν πιο κοντά, αν και ουσιαστικά. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα ανάμεσα στον Harry και τον William.

Γρήγορα στο μέλλον, η σχέση τους θα είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν. Είχαν πολλές επαφές κατά τη διάρκεια των διακοπών. Καταρχήν, μιλούν σχετικά τακτικά. Ήταν σε επαφή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αλλά υπάρχει ένας ωκεανός μεταξύ τους, υπάρχει μια διαφορά ώρας και όπως είπε ο Χάρι … είναι δύο αδέλφια σε διαφορετικά μονοπάτια» είπε, μεταξύ άλλων η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl στο ET.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!