Στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά την κόντρα με τον Διονύση Σχοινά και την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ρωτήθηκε αρχικά,  εάν θα δούμε κάποιον στο πλευρό του στο Κέντρο Αθηνών, όπου και εμφανίζεται.

«Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα», είπε χιουμοριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια, κλήθηκε για απαντήσει για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Διονύση Σχοινά, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από το σχήμα και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά», είπε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Να θυμίσουμε ότι το σχήμα ήταν να βγει στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά επισήμως πήρε αναβολή επειδή δεν ήταν όλα έτοιμα.

Ανεπίσημα, όμως, φαίνεται ότι ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε όταν είδε στην αφίσα το όνομά του σε μικρού μεγέθους γραμματοσειρά.

Η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών.

Η ιστορία αυτή φαίνεται όμως, πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!