Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, τους λόγους που την έκαναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την απόφαση να πάει στο GNTM μίλησε η Χαρά Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου. 

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή» είπε η Χαρά Παππά και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM: «Νομίζω ότι την  περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου».

Όσο για τον νέο της σύντροφο η Χαρά Παππά επιβεβαίωσε ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη: «Η αλήθεια είναι ότι με τον Στέφανο συγκατοικήσαμε από την αρχή. Μένουμε στο σπίτι μου» δήλωσε με χαμόγελο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!