Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πριγκίπισσα Βεατρίκη καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας @theroyalfamily, όπου ανακοινώθηκε πως το ζευγάρι θα καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους φέτος το φθινόπωρο.

Η ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης συνέπεσε με την ημέρα της επετείου γάμου του δούκα και της δούκισσας του Sussex, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2018, για το οποίο γεγονός μέχρι τώρα κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

 

 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020 σε μία προσωπική τελετή με 20 μόνο καλεσμένους – παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου- λόγω των περιορισμών του κορωνοΐού, αφού αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τα σχέδια τους για βασιλικό γάμο τον Μάιο του 2020.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!