Χάρης Ρώμας για την εκπομπή της Σπυροπούλου: «Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό…»

Χάρης Ρώμας για την εκπομπή της Σπυροπούλου: «Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό…»

 

Καλεσμένος στο late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βραδύ της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως δεν του αρέσουν καθόλου τα ριάλιτι, φέρνοντας ως παράδειγμα την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΙ.

«Έβλεπα προχθές ένα ριάλιτι. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος τα ζητάει και ότι είναι κομμάτι της showbiz, καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά και αυτό πρέπει να έχει ένα όριο. Δεν βλέπω προσωπικά ριάλιτι, ούτε τα πολύ πετυχημένα.

Αλλά με το άλλοθι του αθλητισμού βλέπεις να βγαίνουν τέρατα. Υπάρχει αυτός ο ορυμαγδός. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου, αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας. Αλλά πόσο; Χωρίς όριο;

Η σοφότερη ρήση είναι το “μέτρον άριστον”. Πέτυχα τυχαία εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τους βλέπεις ξαφνικά ότι δεν είναι έτοιμοι να φάνε τα φαγητά, αλλά να φάνε ο ένας τον άλλον. Άνθρωπος που από κάτω έγραφε “ηθοποιός” χαρακτήρισε τον άλλον “χαλβά”. Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης είναι για μένα οδυνηρή. Και δεν το λέω κουνώντας το δάχτυλο, αλλά με πονάει και με ενοχλεί», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top