Χάρης Ρώμας: «Ο Λιγνάδης κατρακυλάει από την κορυφή του κόσμου στον πάτο»

Χάρης Ρώμας: «Ο Λιγνάδης κατρακυλάει από την κορυφή του κόσμου στον πάτο»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησε για το συκοφαντικό δημοσίευμα που τον αφορούσε αλλά αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας ήταν καταπέλτης: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top