Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τη συμμετοχή τους στην εκπομπή «Globetrotters».

Ωστόσο, το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και πάνω από δέκα χρόνια και μάλιστα γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειό τους, με το Χάρη Βαρθακούρη να αναρτά στιγμιότυπα από το γάμο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Κωνσταντινούπολη το 2010, ενώ η Αντελίνα ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη στο Instagram:

 «Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ), η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας.

Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γινεται) απαρατήρητη! Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο
Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας
(Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία)».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!