Χάρης Χριστόπουλος-Anita Brand: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Χάρης Χριστόπουλος-Anita Brand: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

 

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Χάρη Χριστόπουλο και τη σύζυγό του, Anita Brand, να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.  Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εφημερίδα Real Life χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας ο Χάρης Χριστόπουλος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μαζί με τη σύζυγό του επιβεβαίωσαν το ευτυχές γεγονός. Ο μέλλοντας μπαμπάς δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να μείνει στο σπίτι και να μην πηγαίνει στην εκπομπή Happy Day ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αυτό το διάστημα. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν αποκάλυψε ακόμη το φύλο με τον Χάρη να λέει «ας αφήσουμε και κάτι για αργότερα».

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά» είπε, μεταξύ άλλων, ηAnita Brand.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top