«Χλιαρή» η εμφάνιση του Justin Timberlake στο Super Bowl!

«Χλιαρή» η εμφάνιση του Justin Timberlake στο Super Bowl!

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν χθες το βράδυ τον διάσημο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl.

Οι Philadelphia Eagles επικράτησαν 41-33 των New England Patriots στον θεαματικό τελικό και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Το 52ο Super Bowl διεξήχθη στο US Bank Stadium στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως κάθε χρόνο το ημίχρονο συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φέτος τη σκηνή κατέλαβε ο Justin Timberlake.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης τραγούδησε ένα μείγμα κλασικών επιτυχιών του, όπως το «Cry Me A River», το «Suit & Tie», το «SexyBack», το «Senorita», και το «My Love» αλλά και τα νεότερα τραγούδια του «Can not Stop The Feeling» και «Filthy» από το καινούργιο του άλμπουμ «Man of the Woods».

Η στιγμή που κυριάρχησε ήταν η εμφάνιση του Prince μέσω βίντεο προβολής σε ένα αφιέρωμα για τον τραγουδιστή στου οποίου την πατρίδα φιλοξενήθηκε ο αγώνας. Αλλά και πάλι αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να σώσει το πόσο αδιάφορο ήταν όλο αυτό, όπως σημειώνει η εφημερίδα Washington Post και φαίνεται να ασπάζονται επίσης και άλλα μεγάλα media.

Ο Justin μάλλον προτίμησε να «παίξει« εκ του ασφαλούς, δεν είχε καμία αξιοσημείωτη πολιτική αναφορά στην perfomance του και αυτό δεν φαίνεται πως της δίνει διαβατήριο για περαιτέρω δόξα.

Αν και ο Timberlake φάνηκε να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, οι κριτικές είναι μάλλον χλιαρές και κάνουν λόγο απλά για μια «τίμια εμφάνιση».

Το show ήταν καλοδουλεμένο και ο Timberlake έδειξε για ακόμη μια φορά τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά δεν ενθουσίασε.

Οι περισσότεροι δεν θεωρούν πως αυτό το ημίχρονο θα φιγουράρει στο μέλλον στη λίστα με τα καλύτερα Super Bowl Halftime Show.

Scroll To Top