Ο Αλέξης Παππάς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με την εντυπωσιακή Ιταλίδα Αλέσια Ντέμετζ.

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την αποχώρηση του από το Survivor μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και μάλιστα ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν οι φήμες ότι ο Αλέξης Παππάς και η Αλέσια Ντέμετζ έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, το γεγονός ότι σβήστηκαν οι κοινές τους φωτογραφίες από τα social media ήταν κάτι που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Αλέσια Ντέμετζ επιβεβαίωσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Αλέξη Παππά.

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Αλέσια Ντέμετζ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!