Χριστίνα Αλεξανιάν: «Δεν νομίζω ότι το Λόγω Τιμής….»

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Δεν νομίζω ότι το Λόγω Τιμής….»

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα παραχώρησε η Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία μίλησε για τον νέο κύκλο επεισοδίων του «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά».

Το «Λόγω τιμής» επέστρεψε στους δέκτες μας ύστερα από 20 χρόνια. Ποια ήταν τα συναισθήματά σας; Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα;

«Η σχέση μου με τους συναδέλφους όλα αυτά τα χρόνια δεν χάθηκε. Με τα παιδιά είχα την οικειότητα που είχαμε από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε. Δεν χρειάζονταν συστάσεις και διαπιστευτήρια. Μια θετική διαφορά ήταν το γεγονός ότι προχωρήσαμε όλοι και είμαστε σε μια πιο ώριμη και ουσιαστική φάση της ζωής μας».

Έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας του τότε με το τώρα;

«Είχαμε τους ίδιους χρόνους γυρίσματος που είχαμε και τότε, κάτι που δεν είναι δεδομένο πια, και ήμασταν όλοι με τα χίλια μέσα σε αυτό, όχι μόνο εμείς που παίζαμε μπροστά, αλλά και το συνεργείο, η Μιρέλλα, ο Λάμπης, όλοι μπήκαμε με πολλή ζέση. Είναι μια ιδιαίτερη συνεύρεση όλων, ένα comeback, οπότε έχει περισσότερη γλύκα και ευαισθησία».

Υπάρχει το ρίσκο μια επιτυχία του παρελθόντος να μην έχει την ίδια απήχηση στο κοινό και να χαλάσει την παλιά αίσθηση που του είχε αφήσει;

«Δεν νομίζω ότι χαλάει η παλιά αίσθηση. Η σειρά έχει γράψει την πορεία της και την ιστορία της στους δέκτες. Το comeback δείχνει πώς προχώρησαν οι ήρωες. Κι εγώ σαν τηλεθεατής θα ήθελα να δω πώς αυτή η παρέα εξελίχθηκε, προχώρησε, εάν παρέμειναν μαζί, εάν η φιλία τους κράτησε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Δεν νομίζω ότι η σειρά κινδυνεύει να χάσει κάτι από την παλιά της αίγλη. Ίσα ίσα, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ θετικές και ήθελαν να ξαναβρεθεί η παρέα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top