Η δημοφιλής ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν και η κορυφαία μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα το βράδυ της Δευτέρας μάς ταξίδεψαν στο χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν στιγμές από την προσωπική τους ζωή μέσα από μία εκ βαθέων συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Αρχικά η Χριστίνα Αλεξανιάν εξήγησε τους λόγους που ασχολήθηκε με την υποκριτική ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό για τον Μηνά Χατζησάββα.

Έχοντας αμφότεροι καταγωγή από το ίδιο χωριό στην Αρμενία, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι ο Μηνάς Χατζησάββας παραμένει ακόμα -παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή- ο «θεατρικός της πατέρας», ενώ παράλληλα, μίλησε και για την πρώτη της επίσκεψη στα μέρη της, όπου και βρήκε το σπίτι της για το οποίο της έδωσαν κλειδιά οι Τούρκοι.

«Πήγα Καππαδοκία και βρήκα το σπίτι των προγόνων μου. Μπήκα μέσα. Ήταν σαν να άνοιξα την ιστορία μετά από 100 χρόνια. Οι Τούρκοι μου βρήκαν τα κλειδιά γιατί το σπίτι με την ανταλλαγή πήγε σε αυτούς. Δεν ήταν και πολύ εύκολο να το βρεις. Ήμουν με τη μητέρα μου. Σε αυτό το ταξίδι ήταν και ο Μηνάς Χατζησάββας γιατί είμαστε από το ίδιο χωριό. Εκείνος βρήκε το σπίτι του πατέρα του. Μοιραστήκαμε μια μοναδική εμπειρία με τον Μηνά.

Σε εκείνον χρωστάω και το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο. Είναι ο πρώτος που πήγα και του είπα ‘θέλω να γίνω ηθοποιός. Κάνω;’. Τον είχα δει στο θέατρο. Είναι ο θεατρικός μου πατέρας. Εξακολουθεί να είναι ακόμα κι αν δεν βρίσκεται εν ζωή. Τότε μου είπε ‘θα δώσεις’. Αυτό το θα δώσεις μέχρι να μπω στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου ήταν μια εβδομάδα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!