Χριστίνα Αλούπη: «Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι»

Χριστίνα Αλούπη: «Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι»

Μια ανάσα πριν τον τοκετό βρίσκεται η Χριστίνα Αλούπη, η οποία αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

Η παρουσιάστρια που θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στήριξης σε όσες εγκυμονούσες περνάνε δύσκολα.

«Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του... Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι όσο θα ήθελα, ώρες ώρες ένιωθα μάλιστα ότι ήταν χρόνια κι όχι μήνες. Κι αυτή η εγκυμοσύνη μου όπως και η πρώτη, μόνο εύκολη δεν ήταν. Όχι ότι υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ήμουν πολύ τυχερή όλα πήγαν καλά και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου (κάτι που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν δυστυχώς), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα ήταν εύκολα ( κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω πιο αναλυτικά) ...

Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως... και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα! Σε εσάς που περνάτε δύσκολα όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.


Scroll To Top