Χριστίνα Κολέτσα: Αποκάλυψε τι αισθητικές παρεμβάσεις έχει κάνει!

 Χριστίνα Κολέτσα: Αποκάλυψε τι αισθητικές παρεμβάσεις έχει κάνει!

 

Η Χριστίνα Κολέτσα το μεσημέρι της Κυριακής.μίλησε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τι είναι αυτό που κάνει για να διατηρεί σε φόρμα τη σιλουέτα της αλλά και αν έχει υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση.

«Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους στο παρελθόν

«Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει “δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι” του λέω “ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα” κι έφυγα» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top