Η Χριστίνα Λαμπίρη την Κυριακή βάφτιση τον ενός έτους εγγονό της, ο οποίος πήρε το όνομα Διονύσης.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά το μυστήριο μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και αποκάλυψε πως το εγγονάκι της πήρε το όνομα Διονύσης.

«Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος, παίξαμε εδώ και τώρα κοιμάται του καλού καιρού όπως όλα τα παιδάκια.

Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Η ιστορία της ζωής μου είναι να μένω μακριά από την Μαρίσα. Είμαστε τόσο κολλητές και την στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία και τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα…

Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Η Μαρίσα έφτιαξε τη ζωή της εν μέσω καραντίνας, έκανε τον πολιτικό γάμο μακριά. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρα της, τον Νίκο. Στη βάφτιση είμαστε σε πολύ κλειστό κύκλο, λίγοι και καλοί», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη για το ευχάριστο γεγονός.

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Λαμπίρη για το εγγονάκι της και την κόρη της:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!