Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων! Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων! Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, που λίγο πριν από τα Χριστούγεννα αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς, τώρα επέλεξαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους το φύλο των μωρών τους.

Το ζευγάρι δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο φαίνεται να σπάνε μπαλόνια τα οποία ανάλογα με το χρώμα των κομφετί αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού. Πρώτα η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το ένα μπαλόνι, το οποίο έδειξε ότι θα κάνουν κορίτσι, ενώ το ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και από το μπαλόνι που έσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η στιγμή ήταν έντονη και για τους δύο, καθώς ούτε οι ίδιοι γνώριζαν το φύλο και, όπως φαίνεται, τα μάτια τους κατακλύστηκαν με δάκρυα.

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!», έγραψε στο ποστ η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top