Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη το  «Maestro» στο Mega και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η πολύχρονη απουσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από την τηλεόραση σε συνδυασμό με το all star καστ της σειράς και τις φήμες που θέλουν τη σειρά να ανεβαίνει στη συνέχεια στο Netflix εκτίναξαν στα ύψη την τηλεθέαση.

Μια ημέρα μετά την προβολή του πρώτου επεισόδιο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

«Άρχισε λοιπόν χθες αυτό το νέο ταξίδι.. Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…Που το παραδίδει και ελπίζει να είναι όλα καλά..
Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι έχουν συμβάλλει και καθορίσει αυτό το έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα γίνω γραφικός.

Θα περιοριστώ μόνο σε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους των Παξων, στους καταπληκτικούς ηθοποιούς του Maestro, στο συνεργείο μας, στην παραγωγή και στο κανάλι..Στο Mega που σχεδόν καρμικά, πάλι είναι στη ζωή μου. Στο Mega και τους ανθρώπους του μου έδωσαν την ευκαιρία να πω αυτήν την ιστορία και με στήριξαν σε μια προσπάθεια με μεγάλο κόστος και όραμα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Το όραμα. Το ταξίδι του Maestro ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.. Καλή μας αρχή. #maestro», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!