Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά με τη σειρά “Maestro” στο Mega. Ο γνωστός πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και δημιουργός, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μυθοπλασία, κάνοντας περήφανους τους γονείς του που του έχουν μεγάλη αδυναμία. Τα γυρίσματα της νέας του σειράς έχουν γίνει στους Παξούς όπου βρίσκεται και το ησυχαστήριό του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λατρεύει την Κρήτη, που είναι επίσης τόπος καταγωγής του από την πλευρά του πατέρα του, ωστόσο αγαπάει και τους Παξούς όπου ζει τους 6 μήνες του χρόνου η μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη, καθώς διατηρεί τα δικά της ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η μητέρα του έχει πει σε συνέντευξη της: «Πούλησα την εταιρεία που είχα στην Αθήνα ως αντιπρόσωπος υφασμάτων, έβγαλα άδεια λειτουργίας καταλυμάτων στο νησί το 1995 και ποτέ δεν το μετάνιωσα».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε δηλώσει για το νησί των Παξών: «Δύο είναι τα νησιά μου: Η Κρήτη και οι Παξοί. Ήθελα πάντα να κάνω γύρισμα εκεί, είχα κάνει και πριν από 20 χρόνια, με τη σειρά “Να με Προσέχεις”.

Σχετικά με το συγκεκριμένο νησί και τα γυρίσματα, δυσκολευτήκαμε πολύ με τον καιρό. Ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί δε θα γινόταν τίποτα από όσα κάναμε, εάν δεν είχαμε τους κατοίκους του νησιού, τον Δήμο, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Κοινότητες, τις Φιλαρμονικές του νησιού.

Οι άνθρωποι μας βοήθησαν σημαντικά. Μείναμε εκεί δύο μήνες, δεν ήταν εύκολο. Συγχρονίστηκαν και στήριξαν αυτό που κάναμε στους Παξούς, όλοι από εκεί. Τους ευχαριστώ πολύ, να περιμένουν να ξανά πάμε σύντομα».

Δείτε το ησυχαστήριό του:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!