Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» κι έκανε μια ωραία κουβέντα με τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε μετανιωμένος για την ατάκα του ότι δεν μπορεί να θεωρήσει συνάδελφό του τη Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα εξομολογήθηκε την προθυμία του να πρωταγωνιστούσε και σε θεατρικό έργο μαζί της.

 «Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρόνων και δίπλα μου είχα 20άριδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε να νιώσω καλά για τον εαυτό μου. Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πω. Δεν θα με πείραζε αν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρικό έργο μαζί μου. Θα κοιτούσα άλλα πράγματα, τον ρόλο, τον σκηνοθέτη», είπε ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε το βίντεο...

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!