Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Θεωρώ ότι υπάρχω σε αυτόν τον χώρο περίπου 20 χρόνια με αξιοπρέπεια, με αγώνα και αγάπη για αυτό που κάνω. Ποτέ όμως δεν μπέρδεψα την οικογένειά μου και ό,τι αυτό συνεπάγεται με τη δουλειά μου».

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πατέρα του λέγοντας: «Δεν ήταν βάρος το ότι ήμουν το παιδί του Μιχάλη Μενιδιάτη. Σίγουρα για τον κόσμο μπορεί να είναι βάρος. Είναι ευκολία στην αρχή, ανοίγουν κάποιες πόρτες, είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά μετά για να βγάλεις από πάνω σου το βάρος και τη στάμπα – με την καλή έννοια – είναι δύσκολο».

Μιλώντας για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του αποκαλύπτει: «Την ημέρα της κηδείας του πατέρα μου εγώ είχα προσυμφωνήσει να κάνω μία εμφάνιση στη Ζάκυνθο, την οποία τελικά δεν άλλαξα. Μετά την κηδεία έφυγα απευθείας και όταν έφτασα στο κλαμπ ο κόσμος είχε αρχίσει ήδη να διαμαρτυρόταν γιατί πίστευε ότι δεν θα πήγαινα λόγω του γεγονότος. Τραγούδησα – που σπάνια τραγουδάω – τραγούδια του πατέρα μου, δηλαδή έβλεπα κόσμο να δακρύζει, εγώ κρατιόμουν να μη σπάσω κι ήταν μία εικόνα και κατάσταση τόσο έντονη και φορτισμένη που θα μου μείνει μέχρι τέλους».

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!