Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την Ελένη Καστάνη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη...»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την Ελένη Καστάνη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη...»

 

Καλεσμένος στο πλατό του «Happy Day» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης της Ελένης Καστάνη από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», 10 ημέρες πριν την πρεμιέρα.

«Το γεγονός είναι πως κάποια στιγμή, 10 ημέρες πριν την πρεμιέρα η Ελένη για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση. Δεν τσακώθηκε με κανέναν. Υπήρχε μια "δυσφορία". Στο θέατρο παίζεις με τη ψυχή σου.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που ενδεχομένως να μη σου ταιριάζουν. Υπήρχε μια τέτοια διάθεση καιρό. Εμείς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να το απαλύνουμε αυτό. Νομίζαμε πως έχει βρει τον δρόμο του μέχρι που την περασμένη Δευτέρα μας ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει.

Μετά από αυτό με πήρε αμέσως τηλέφωνο και κλαίγοντας, σε πολύ άσχημη κατάσταση μου ζητούσε συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη. Και μου είπε πως δεν μπορούσε να το αντέξει. Της είπα πως συμμερίζομαι πως δεν το αντέχει αυτό, οπότε της είπα οκ. δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν ήταν δήλωση της Ελένης Καστάνη ότι υπήρξε κρίση αξιών. Η παράσταση όμως έμεινε ξεκρέμαστη» είπε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top