Στο χθεσινό επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar το buzzer επέλεξε για την Κατερίνα Στικούδη να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Είναι το στρώμα μου μισό» και ενθουσίασε τη κριτική επιτροπή.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η Μιμή Ντενίση θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές.

«Τον πρώτο χρόνο που έπαιξα με την Αλίκη, με κάλεσε να κάνω διακοπές μαζί της στο Θεολόγο. Πάω και μου λέει “Εδώ δεν πρέπει να μας βλέπουν ότι είμαστε εμείς. Πρέπει να είμαστε άλλες. Θα πάμε κάτω στην πλαζ και θα βάλουμε καπέλα και κάτι μαγιό όχι φανταχτερά για να μην μας γνωρίσουν”. Πάμε λοιπόν στην παραλία κι έρχονται δίπλα μας κάτι πολύ ωραίοι νεαροί. Καθόμαστε οι δυο μας και δεν μας κοιτάει κανείς.

Μου λέει “Σημασία δεν μας έδωσαν”. Μετά από λίγο παίρνουν τα αγόρια ένα φουσκωτό και πάνε μέσα. Μπαίνουμε κι εμείς στο δικό της και πάμε. Συνεχίζουν να μη μας δίνουν σημασία. Και αρχίζει μετά από λίγο και τραγουδάει… “μέσα σ΄ αυτή τη βάρκα είμαι μοναχή. Κι έτσι μας μίλησαν όλοι”», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση ξεσπώντας όλοι σε γέλια.