Ο Zaf, ο hot newcomer που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και έκανε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς με το «Πες», συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με το νέο single «Καπνός», που έχει ξεχωρίσει κι αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή.

Το συναρπαστικό video του «Καπνός» βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, «μαγεύοντας» με την καθηλωτική ιστορία του και την ιδιαίτερη αισθητική του.

Τα γυρίσματα έγιναν σε locations της Αθήνας, με σκηνοθέτη τον Danny Ntarlas. Μέσα από μία συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία, το video του «Καπνός» δίνει έμφαση στους στίχους του τραγουδιού και ειδικά στο «η αγάπη σκοτώνει πάντα αυτόν που αγαπάει».

Το «Καπνός», το δεύτερο τραγούδι του Zaf, κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό κι έγινε viral στα social media.

Όπως και στο «Πες», το οποίο, μεταξύ άλλων, έγινε πλατινένιο σε περίπου δύο μήνες κι απόλυτο viral στα social media και μετρά σχεδόν 5 εκατομμύρια views, έτσι και στο «Καπνός», ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης εμπνέεται και μοιράζεται μέσα από τα προσωπικά του βιώματα, υμνώντας εν τέλει την αγάπη.

Δείτε το video: