Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις μορφές τοξικής συμπεριφοράς που βίωσε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Μου έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας, με παρακολουθήσεις. Ήμουν πολύ μικρή, αλλά έβαλα μυαλό. Και το λέω αυτό διότι στην αρχή μπορεί και να κολακεύεσαι από μια τέτοια συμπεριφορά. Λες “Αχ, πόσο με θέλει!”.

Αυτό λοιπόν που έχω να πω στις γυναίκες είναι ποτέ να μην κολακεύονται από τοξικές συμπεριφορές. Ο άνθρωπος που μας θέλει ούτε μας ζηλεύει ούτε θέλει να μας εγκλωβίσει. Μας αφήνει ελεύθερες. Στην αρχή ήμουν κολακευμένη, αλλά στη συνέχεια τρόμαξα.

Το να έχεις έναν άνθρωπο να σε παρακολουθεί και να σε ζηλεύει αρρωστημένα, δεν το λες φυσιολογικό. Τι έκανα; Απομακρύνθηκα. Πιστεύω ότι αν δεν το είχα κάνει μπορεί και να μην είχα κάνει όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή μου. Αν παντρευόμουν αυτόν τον άνθρωπο δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!