Ζαχίρ: Αποκάλυψε το μυστικό που μοιράστηκε μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα στο MasterChef

Ζαχίρ: Αποκάλυψε το μυστικό που μοιράστηκε μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα στο MasterChef


Ο Ζαχίρ, ο 29χρονος Αφγανός, ο οποίος συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του, από την πρώτη του εμφάνιση στο MasterChef 3, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό κατά την παραμονή του στο MasterChef.

«Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική», αναφέρει και συμπληρώνει: «Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου».

Ο Ζαχίρ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε μιλήσει για τα συναισθήματά του μόνο στον Χρήστο Μπάρκα, με τον οποίο και είχαν δεθεί από νωρίς.

«Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef», αποκαλύπτει ο Ζαχίρ ο οποίος για αρκετούς μήνες, θεωρούσε πως ο κόσμος τον χλεύαζε για την εικόνα του και την εμφάνισή του στην πρώτη οντισιόν.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top