Συνέντευξη στο «Valentine in the Morning» του iHeartRadio, παραχώρησε ο Zayn Malik, ο οποίος μίλησε για την καθημερινότητα με την αγαπημένη του  Gigi Hadid και την κόρη τους, Khai. 

«Ειλικρινά είναι καταπληκτικό», είπε ο περήφανος πατέρας, ο οποίος πρόσφατα έκανε τατουάζ προς τιμή της κόρης του.  Κατόπιν πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου έλεγαν: Ξέρεις θα είναι μια τεράστια αλλαγή που χρειάζεται προσαρμογή… αλλά ειλικρινά, είναι ένα καταπληκτικό μωρό και ήταν πολύ εύκολο για μένα και τη G να προσαρμοστούμε».

Αφού ανέφερε ότι η Khai «κοιμάται πολύ καλά» και «αγαπά το γάλα», ο Zayn αναφέρθηκε στη Gigi λέγοντας: «Είναι μια γαμάτη μαμά».

Αν και ο Zayn παραδέχεται ότι πριν τη γέννηση της Khai είχε ρίξει όλο το βάρος του στην καριέρα, τώρα έχει επιβραδύνει τα επαγγελματικά του σχέδια και περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί του.

«Μου αρέσει πολύ να περνάω τις μέρες μου μαζί της, να κάνω παρέα μαζί της, να κάνω πράγματα χαλαρωτικά… βλέποντας παιδικές εκπομπές στην τηλεόραση, στο Netflix, μαθαίνοντας παιδικά τραγούδια και να τα τραγουδάμε είναι υπέροχο», είπε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!