Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή την πρεμιέρα του First Dates στο Star, το οποίο παρουσιάζει.

Η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τον Γιώργο Καράβα, μετά την παρουσία του στην εκπομπή Night Out, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Shopping Star μετά τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι ένα πανέμορφο και επιτυχημένο project. Μακάρι να κάνει ο Γιώργος το “Shopping Star”. Είναι ένα παιδί που έχει τεκμηριωμένη άποψη για τη μόδα και αυτό χρειάζεται το “Shopping Star”. Καλά έκανε και είπε όσα είπε, για το ότι θέλει εκπομπή. Σε αυτή τη συνέντευξη δεν είδα έναν Γιώργο που δεν ξέρω. Ο Γιώργος, επειδή είναι ευαίσθητος, πιστεύω ότι τον πείραξαν τα σχόλια που άκουσε. Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα που συζητάμε για τον Γιώργο» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Γιατί δεν μιλάτε με τη Βίκυ; Είναι τόσο άβολο για μένα να μιλάω για ανθρώπους που είναι πρώην συνεργάτες μου. Πού να ξέρω; Δεν την πήρα τηλέφωνο, και αδερφή μου να ήταν, δεν θα το έκανα».