Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε για την κόντρα της μητέρας της Μάρθας Κουτουμάνου με την αδερφή της Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Ζένια Μπονάτσου.

Μάλιστα, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου σχολίασε μεταξύ άλλων την συνέντευξη του παππού της στην Τατιάνα Στεφανίδου και την πολυσυζητημένη “φιλοξενία” τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη:

«Η μάνα μου δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν έστω και στα σαράντα της, μετά που πέθανε ο πατέρα μου, να την ας πούμε φιλοξενήσει, όπως λέει ο παππούς μου. Τώρα τι λέει ο Λυκουρέζος, ότι “Τους φιλοξενούσαμε”, για εμένα είναι ντροπή του που το λέει, να ντρέπεται με αυτά που ξεστομίζει. Ό,τι κάνεις το κάνεις γιατί το αγαπάς το παιδί σου, δεν το κάνεις για να πεις μετά από χρόνια “Εγώ που έκανα αυτό και αυτό”.

Δεν θεωρώ πως είναι το φυσιολογικό της ζωής αυτό, είτε είσαι βιολογικός πατέρας είτε είσαι θετός πατέρας, είτε είσαι οτιδήποτε. Το παιδί εννιά χρονών δεν έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν μπορεί να πάει να δουλέψει να βγάλει τα δικά του λεφτά να έχει το δικό του σπίτι, κτλ κτλ…

Όταν πέθανε ο πατέρας μου η γιαγιά μου από μόνη της, είπε στη μητέρα μου: “Θέλω να έρθεις να μείνεις στο σπίτι μας είναι και δικό σου σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!