Ζέτα Δούκα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τον σύζυγό της και την κόρη τους Θάλεια στο πλευρό της

Ζέτα Δούκα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τον σύζυγό της και την κόρη τους Θάλεια στο πλευρό της

 

Η Ζέτα Δούκα το απόγευμα της Δευτέρας παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο για παιδία με τον τίτλο «Η Έλλα και η Άλλυ» στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.

Ήταν η πρώτη φορά που ηθοποιός και νέα μαμά έγραψε για παιδιά και μάλιστα για ένα θέμα, το οποίο απασχολεί έντονα τη νέα γενιά τα τελευταία χρόνια, όπως η γυναικεία υποστήριξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ομιλητές στην παρουσίαση που έγινε στον φυσικό χώρο ενός σχολείου, έτσι όπως αυτός περιγράφεται στις ιστορίες της ήταν η καλή της φίλη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Αυτή όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του βιβλίου που έκανε η Ζέτα Δούκα ήταν η 5χρονη κόρη της, η Θάλεια.

Χαμογελαστή η μικρή βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον πατέρα της, Μιχάλη Χαντζηαντωνά και τη γιαγιά της και μητέρα της Ζέτας Δούκα, Μαρία Χατζοπούλου και ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για το βιβλίο της μαμάς της.

Αναρτώντας την ανακοίνωση της διάθεσης του βιβλίου της στα βιβλιοπωλεία στα social media , η Ζέτα Δούκα είχε αποκαλύψει ότι εμπνεύστηκε για το βιβλίο από την κόρη της, Θάλεια.

«Το ταξίδι μου με την Έλλα και την Άλλυ ξεκίνησε στην πρώτη καραντίνα, οταν η διάθεσή μου ήταν πολύ ανεβασμένη και είχα χρόνο ν ασχοληθώ με το γράψιμο, που αποτελεί αγαπημένη συνήθεια χρόνων.
Θα μου πείτε, πως σου ήρθε να γράψεις παιδικά βιβλία;

Έχοντας κόρη -και εμπνεύστρια- την πεντάχρονή Θάλεια κι επομένως διαβάσει άπειρα παιδικά βιβλία, συνειδητοποίησα ότι είναι ίσως ο πιο ευθύς τρόπος να μιλήσεις στα μυαλά της νέας γενιάς, διαμορφώνοντας συνειδήσεις και συμπεριφορές, θέτοντας τις βάσεις για μια καλύτερη κοινωνία.

Η Ελλα και Άλλυ μιλούν για την αξία της φιλίας, τη γυναικεία υποστήριξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας με έναν τρόπο απλό και κατανοητό , όπως απλά και κατανοητά πρέπει να λέγονται όλα τα σημαντικά πράγματα εξάλλου.

Και επίσης θεωρώ ότι τα παιδικά βιβλία δεν προορίζονται μόνο για τα παιδιά, έχοντας αυτό που λέω «συμπυκνωμένη γνώση», ειναι κατάλληλα και για εμάς τους μεγάλους, που μέσα από τα μάτια των παιδιών , έχουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να αναγεννηθούμε!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top