Με τις καταθέσεις της Ράνιας Σχίζα, του Τάσου Χαλκιά και της Ζέτας Μακρυπούλια συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έφτασε στις 7 το πρωί προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς όλα τα συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο από τις 8 και μετά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κληθεί να διευκρινίσει σήμερα το αν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασής της στην παράσταση του έργου «Κουζίνες» που ανέβηκε στο θέατρο Ήβη το 2008.

Σύμφωνα με την πρώτη καταγγέλλουσα ο βιασμός έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού με τον κατηγορούμενο ηθοποιό για αντικατάσταση ρόλου στο επίμαχο θεατρικό έργο, στις πρόβες του Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποχωρώντας από το δικαστήριο μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Εξετάζομαι κι εδώ; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλημέρα σας! Τα είπα όλα στο δικαστήριο. Ό,τι με ρώτησαν. Αν ήταν εδώ (η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας) και την έβλεπα θα μπορούσα να απαντήσω. Αυτό που είπα και στο δικαστήριο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλημέρα σας παιδιά, ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συνοδευόταν από μία φίλη της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!