Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί;»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί;»

 

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη on air, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον τρόπο που παρουσίασε στην εκπομπή της, την είδηση για την θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, απαντώντας στους επικριτές της:

«Άλλος τα είπε τα δάκρυα, δεν είναι δικά μας. Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι;

Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Το αναδείξαμε εμείς. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Χριστού και της Παναγίας.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού. Εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι.

Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μη βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top