Ζωή Λάσκαρη: Η γυμνή φωτογράφιση και το bullying στη Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου

Ζωή Λάσκαρη: Η γυμνή φωτογράφιση και το bullying στη Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ένα χρόνο μετά το θάνατο της μητέρας της, μοιράζεται αναμνήσεις και παρουσιάζει την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τα δικά της μάτια.

Τα λόγια της συγκινούν και δημιουργούν τρυφερές εικόνες για την τελευταία Ελληνίδα σταρ.

Η Μαρία Ελένη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει η μητέρα της για το περιοδικό Playboy!

Όταν είχε κυκλοφορήσει το Playboy ήμουν 8-9 ετών. Η μητέρα μου φυσικά μου το έδειξε και μου μίλησε γι'αυτό, όπως έκανε για τα πάντα εξάλλου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, λοιπόν, μια μέσα στο σπίτι μας στην Ηροδότου, όταν χτύπησε το κουδούνι. Η μητέρα μου μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ήταν γυμνή, οπότε γυρίζει και μου λέει: «Σε παρακαλώ, κλείσε την πόρτα για να μην με δουν. Η απάντηση μου της έμεινε αξέχαστη και συχνά το έλεγε και γελούσε, αφού γύρισα και της είπα: «Σιγά, ρε μαμά, σ' έχει δει όλη η Ελλάδα στο Playboy, αυτό σε μάρανε». Όταν είσαι μικρός το χειρότερο είναι το σχολείο. Οι άλλες οι μαμάδες και αυτά που λένε στα παιδιά τους. Όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό υπήρχε ένα κλίμα περίεργο. Υπήρξε και αυτό που λέμε bullying. «Ο μπαμπάς σου πληρώνει.. γι'αυτό κερδίζει τις δίκες, η μαμά σου έκανε αυτό, είπε το άλλο», έλεγαν.

Ενώ συνεχίζει στην ίδια συνέντευξη η Μαρία Ελένη: «Αυτό εμένα και με στεναχωρούσε και με ενοχλούσε. Υπήρχε απίστευτο κόμπλεξ από τις άλλες μαμάδες που ερχόντουσαν να πάρουν τους βαθμούς με μίνι γιατί δεν είχαν που αλλού να τα δείξουν κι ερχόταν και η δική μου πιο χύμα και της έλεγα: "Βρε μαμά φόρα κάτι άλλο" και μου απαντούσε: Δεν έχω ανάγκη εγώ να δείξω τίποτα. Ήμουν από τις πρώτες στην Ελλάδα που φόρεσαν μίνι» εξομολογείται η κόρη της λαμπερής ηθοποιού που "έφυγε" πριν ένα χρόνο σκορπώντας θλίψη...

Scroll To Top