Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία  μίλησε για τον επί 24 χρόνια σύντροφό της αλλά και την απώλεια της μητέρας της.

«Μένω με τον σύντροφό μου, είμαστε 24 χρόνια μαζί. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, έκανα δύο γάμους, ο ένας ήταν αποτυχία. Η μάνα μου επέμενε να παντρευτώ έναν γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος μου.

Ο δεύτερος ήταν ο Ανδρέας, ένα πολύ καλό παιδί. Πέθανε από καρκίνο. Μείναμε αρκετά χρόνια μαζί. Δεν μου λείπει που δεν απέκτησα παιδί. Τα αγαπώ τα παιδιά.

Ερωτεύτηκα δυο φορές. Νομίζω με ερωτεύτηκαν αρκετές φορές. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Μεγάλος έρωτας! Είχα μεγάλη αδυναμία στην μάνα μου και κάποια στιγμή δεν πήγα στην Κινέτα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Με πήρε το πρωί μια φίλη και μου είπε πάμε στην Κινέτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της, κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”.

Η μαμά ήταν πεθαμένη… Πήγα τη χάιδεψα και αυτά…», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!